LEGO Star Wars: Microfighters

LEGO Star Wars: Microfighters 1.1

LEGO en Star Wars komen weer samen in een ouderwetse shoot'em up

In LEGO Star Wars: Microfighters bestuur je de bekende ruimteschepen uit de Star Wars-saga. Natuurlijk zijn deze helemaal van LEGO gemaakt!

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Graphics
  • Partij kiezen
  • Geleidelijk toenemende moeilijkheidsgraad

TEGEN

  • Laadtijden zijn een beetje lang
  • Weinig origineel

Goed
7

In LEGO Star Wars: Microfighters bestuur je de bekende ruimteschepen uit de Star Wars-saga. Natuurlijk zijn deze helemaal van LEGO gemaakt!

Kies je kant

In LEGO Star Wars: Microfighters komen de werelden van LEGO en Star Wars samen in een verticaal scrollende shooter. Je kiest de kant van de rebellen of die van het keizerlijke leger. Het spel speelt zich af op vier planeten (Endor, Yavin, Hoth en Geneosis) en je bestuurt één van de zes bekende schepen: TIE Fighter, X-wing, Star Destroyer Droid ATT, Millennium Falcon of Clone Tank. In de achttien levels is het aan jou de taak om 35 verschillende soorten vijanden te vernietigen en de acht eindbazen om te leggen.

Steeds moeilijker wordende gevechten

De gameplay van LEGO Star Wars: Microfighters is gemakkelijk onder de knie te krijgen. Om de schepen te besturen, sleep je ze met je vinger over het scherm. Met de actieknop schiet je. Zoals bij elke zichzelf respecterende shooter wordt de moeilijkheidsgraad van LEGO Star Wars: Microfighters steeds een stukje hoger. Hoe verder je komt, hoe meer vijanden je voor je kiezen krijgt. Met de LEGO-steentjes die je onderweg verzamelt, koop je wapens en andere zaken om je microfighter nog beter te maken.

Volledige LEGO-schepen

De graphics en animaties van LEGO Star Wars: Microfighters zijn erg goed. De volledige in LEGO uitgevoerde schepen zien er prima uit en zelfs in 2D is het resultaat meer dan bevredigend.

Een goede shooter in LEGO-stijl

LEGO Star Wars: Microfighters is een prima mobiele shooter. Het is erg leuk om partij te kunnen kiezen en de toenemende moeilijkheidsgraad zorgt voor een goede uitdaging. Zowel fans van LEGO als Star Wars kunnen dit spel vast en zeker waarderen.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
LEGO Star Wars: Microfighters

Download

LEGO Star Wars: Microfighters 1.1

Beoordelingen about LEGO Star Wars: Microfighters